Eating News , Εστιατόρια

Αυτός είναι ο νέος Διευθυντής της Εθνικής Ομάδας Νέων Μαγειρικής Κύπρου

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιανουαρίου 2026

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι τη θέση του Διευθυντή της Εθνικής Ομάδας Νέων Μαγειρικής Κύπρου αναλαμβάνει ο σεφ Δημήτρης Γιάκος, Chef de Cuisine στο Beefbar του Amara Hotel στη Λεμεσό.

Ενεργό και καταξιωμένο μέλος του Σ.Α.Κ. εδώ και πολλά χρόνια, ο σεφ Δημήτρης Γιάκος διαθέτει πολυετή και ουσιαστική εμπειρία στον χώρο της γαστρονομίας. Ως πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής Κύπρου, έχει εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα μας σε σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις, αποσπώντας διακρίσεις και αναγνώριση.

Του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία και δύναμη στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνει, με βεβαιότητα ότι θα συμβάλει δυναμικά στην εξέλιξη και την ανάδειξη της νέας γενιάς Κυπρίων μαγείρων.

γιακοσ.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
January 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close